Logo - Rope Skipping Oostende
RSO FUN Team Dave Stappers
20-4-2023

Steun onze skippers

RSO OP WEG NAAR COLORADO

Steun onze skippers

RSO OP WEG NAAR COLORADO

Zeven skippers van Rope Skipping Oostende trekken deze zomer samen met hun trainers naar het jeugd WK & IOT rope skipping in Colorado Springs. Assya, Fiebe, Febe, Marthe, Anouk, Elise en Amaryllis hebben keihard getraind om daar te kunnen schitteren. Maar we hebben jullie hulp nodig om deze droom waar te maken! 

Colorado Springs is een prachtige stad in Colorado, een staat in het zuidwesten van de Verenigde Staten. Het is een populaire bestemming voor avonturiers en natuurliefhebbers vanwege de indrukwekkende bergen en het mooie landschap. Maar deze keer is het de perfecte plek voor onze jonge skippers om hun rope skipping kunsten te tonen aan de hele wereld. 

Om deze reis te kunnen maken, hebben we jullie steun nodig! Zo kan je bijvoorbeeld een heerlijk snoepzakje kopen voor slechts 3 euro, of een steunkaart voor 5 euro. Met zo'n steunkaart kan je deelnemen aan onze wedstrijd en een etentje voor twee winnen bij Poule & Poulette. Maar dat is nog niet alles, we verkopen ook zakken met chocolade en koeken van het merk Milka voor slechts 10 euro, op zondag 11 juni (vaderdag) leveren we uitgebreide ontbijtboxen aan huis en op zondag 2 juli vieren we samen met de geselecteerde skippers onze jaarlijkse Fin de Saison. 

Ook bedrijven kunnen ons helpen om deze reis mogelijk te maken. We hebben verschillende sponsorformules die je als bedrijf kan kiezen, afhankelijk van jouw budget en wensen. Met jouw steun als bedrijf kunnen we niet alleen onze skippers helpen, maar kan je ook jouw bedrijf in de kijker zetten. 

Heb je vragen over hoe je ons kan steunen als bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op via sponsors@rsoostende.be. We kijken er naar uit om samen te werken! 

Dus of je nu een particulier bent of een bedrijf, elke vorm van steun is welkom! Laten we samen onze skippers steunen en ervoor zorgen dat zij deze unieke rope skipping ervaring kunnen beleven in Colorado Springs.

 


meer
#rsoostende #colorado #wk #iot
RSO FUN Team Dave Stappers
2-4-2023

Selectie Colorado

Belgisch Kampioenschap

Selectie Colorado

Belgisch Kampioenschap

Zondag 2 april sprongen Anouk, Assya, Elise, Febe, Fiebe en Marthe op het Belgisch kampioenschap voor junioren meisjesteams. 

Het was een bloedstollende wedstrijd waarin onze meisjes het allerbeste van zichzelf hebben gegeven. 
Hun harde werk en keuzes dit jaar worden beloond want als vice Belgisch kampioen bij de junioren mochten ze de zilveren medaille in ontvangst nemen! 

Naast deze all round titel verdienden ze ook op onderdelen mooie resultaten met als kers op de taart een gouden medaille voor hun double dutch team oefening: 

Goud: Double dutch 4 
Zilver: Double dutch 3 
Brons: Speed single rope 
Zilver: Speed double dutch 

Bekijk hieronder het filmpje van de Double Dutch oefening met vier. 

Of bekijk het compilatiefilmpje van deze spannende dag via onderstaande link.
https://www.facebook.com/reel/669828331816891

Samen met Amaryllis die zich bij de beloften selecteerde voor single rope speed 30 seconden trekken onze meisjes deze zomer naar Colorado voor het Jeugd WK en het International Open Tournament!

 


meer
#colorado #bk #junioren #iot