Logo - Eric Verstraete NVLogo - Deweert SportLogo - 't PomptjeLogo - Vishandel Luk

Rope Skipping bij RSO

Rope Skipping Oostende is een jonge club die volgend jaar 15 kaarsjes mag uitblazen. Al van bij het begin is hun missie een onafhankelijke rope skipping club te zijn waar iedereen terecht kan.

Van kleuter tot volwassene, van recreant tot skipper die wel eens een wedstrijd wil springen tot skipper die wereldkampioen wil worden en vooral voor zowel meisjes als voor jongens.

In heel wat van onze groepen hebben we het geluk om zowel jongens als meisjes in ons midden te hebben.

Bij onze basisgroepen kun je terecht voor een uurtje algemene rope skipping. Hier komen alle onderdelen van rope skipping aan bod. Wie na deze basislessen aan een nieuwe uitdaging toe is en de leeftijd van 12 jaar bereikt heeft, vindt zijn of haar plaatsje bij de jumpers.

Wie wel al wat meer ervaring heeft en 11 jaar of jonger is, kan terecht bij de skippers.

Hier worden skippers voorbereid op een eventuele selectie bij de competitieskippers. Zij trainen twee keer per week. Niet iedereen hoeft echter deze ambitie te hebben. Want bij de skippers kan je ook deelnemen aan recreatieve funwedstrijden en doorstromen naar de jumpers vanaf het middelbaar.

SELECTIES COMPETITIEGROEPEN

Elk jaar organiseert RSO selecties om de competitieploeg te versterken.

Wil je heel graag competitie doen en heb je er heel wat voor over? Lees dan in onderstaande document hoe je het best je kan voorbereiden op deze selectie.

Informatiegids selecties competitie RSO (pdf - 105kb)

Hou er rekening mee dat je in de competitieploeg geen lessen mag missen, het team rekent op jou. Je zal dus wel eens een andere activiteit moeten laten vallen omdat die samenvalt met een training. Ook als je ziek bent, dien je een doktersattest voor te leggen.

Wanneer? 7 juni 2016 (inschrijven verplicht)
Hoe laat? 18u30
Waar? Mister V arena
Inschrijven? info@rsoostende.be (naam, geboortedatum, ervaring)