Logo - Seghers SchoenenLogo - 't PomptjeLogo - Bakkerij DecockLogo - Apero Fish Palace

DE ZWEUDSE QEUZ

De eerste editie van onze quiz was meteen een groot succes. 23 teams streden tijdens 8 algemene kennis ronden en 2 extra Zweudse ronden voor de titel van "Slimste Zweudse team".

Bij de jongeren zat de sfeer er meteen in en al gauw bleek dat alle teams aan elkaar gewaagd waren. Onderschat "de kleintjes" zeker niet, hun algemene kennis is uitstekend! Iedereen ging dan ook naar huis met een leuke prijs.

Top 3 bij de 8 t.e.m. 13-jarigen
1. Swaggers met 71 punten
2. Mega Mini's met 68 punten
3. Snoteendjes met 66 punten

Bij de volwassenen ging het er extra spannend aan toe. Drie teams behaalden 95 punten en maakten dus kans op een eerste plaats.

De schiftingsvraag (inschatten hoeveel een bokaal vol met "rostjes" weegt) was dus beslissend en ook daar was het terug spannend. "'t Latste Steksje" miste de eerste plaats door op het laatste ogenblik hun schatting aan te passen. Zo eindigden ze op de derde plaats.

"De Supporters" en "De Westmalles" maakten op die manier kans op de overwinning waarbij "De Westmalles" het best het gewicht van de roste muntjes konden inschatten met slechts 50 gram verschil. Dus "De Supporters" eindigden op een 2de plaats. "De Westmalles" mochten zich dus de winnaars van de Zweudse quiz noemen! Van harte proficiat!

Top 3 bij de volwassenen
1. De Westmalles met 95 punten
2. De Supporters met 95 punten
3. 't Latste Steksje met 95 punten

Ook bij de volwassenen ging iedereen naar huis met een leuke prijs. Nogmaals bedankt aan alle sponsors om dit mogelijk te maken.

Sanikris - Kris Wullepit, Bistro De Lisse, Huis Veryser, Dreamland, Speghelaere, KBC Verzekeringen - Van Durme, AVEVE, BC Telenet Oostende, Tupperware - Kathy Beernaerts, Bakkerij Desmet, JBC, Sportdienst Oostende, Cook & Serve, Jeugddienst Oostende, Visit Zweden, Apotheek Germonpré (Zandvoorde), LIDL