Logo - Brasserie NieuwpoortLogo - Frituur Boem PatatLogo - Deweert SportLogo - Bakkerij Decock

Verslag PK A Masters

Verslag van het PK A masters 15+ en beloften.

Zaterdag 11 november

Geen extra dagje verlof voor onze 15+ skippers en coaches. Er stond namelijk een lange en zware dag op het programma. Onze grote skippers namen het op tegen de TOP van België. Onze skippers deden hard hun best maar de top was duidelijk ook in topvorm. Overall top 10 plaatsen zaten er dus jammer genoeg niet in.

Lévy behaalde met een mooie 94 steps bij de 30 seconden speed wel een mooie zilveren medaille. Hij mag zich samen met Helena (dankzij een 4de plaats op dit onderdeel) verder voorbereiden voor het BK op zondag 23 november.

Zondag 12 november

Regen, hagel, wind,... het hield onze skippers, coaches en enthousiaste supporters niet tegen om naar Berlare te trekken voor een spannend dagje rope skipping. Bij de snelheidsproeven wisten Jelle en César aangemoedigd door het publiek terug drie medailles te veroveren. Jelle tweemaal goud (30 seconden en 3 minuten speed) en César brons (3 minuten speed).

Bij de freestyles was het tot op het einde van de dag spannend. Uiteindelijk pakte César trots de bronzen medaille overall mee naar huis.

De meisjes hadden bij de grote groep meisjes af en toe pech maar mogen trots terug kijken op een leuke dag en opnieuw een ervaring rijker.


Alle resultaten


Met dank aan Christoph De Munck voor de mooie foto's