Logo - BowlingpaleisLogo - Apero Fish PalaceLogo - Bierrestaurant (H)eerlijkLogo - Kinderschoenen De Dappere Stappers

Goud op de C teams voor beloften

Op 06/05 was het zover! Ons C-team mocht eindelijk hun wedstrijd springen! Na de masters hadden ze maar liefst 5 maand om zich voor te bereiden op hun wedstrijd. Wegens tekort aan een vierde man voor deelname aan het PK B-teams werd beslist om met 3 mee te doen aan het BK C-teams.

Justine, Manon en Anna waren er zaterdagochtend helemaal klaar voor. Op dezelfde dag werd in dezelfde zaal ook de Challenge Day gehouden waardoor de zaal wat krap werd voor de supporters, maar RSO liet zich goed horen! Ook de opwarmruimte was verre van ideaal, maar onze meisjes lieten zich door niets tegenhouden om er volledig voor te gaan

We begonnen, zoals de meeste ondertussen al weten met speed SR, hier gaven ze meer dan het beste van zichzelf! Ze behaalden een eerste plaats met maar liefst 32!!! speedsteps meer dan het tweede team! En dat zelf nog met een paar missers…

Ze waren schitterend van start gegaan, en dat hebben ze voor speed DD goed volgehouden, hier eindigden ze ook op een eerste plaats! Manon heeft  zelfs haar persoonlijk record gesprongen!

Na de speedonderdelen was het al heel snel tijd voor de frees, eerst was het DD en daarna SR, en ook hier hebben ze mooie resultaten neergezet, ondanks de foutjes.

Na alles gesprongen te hebben moesten we even wachten op de prijsuitreiking, maar ons wachten werd meer dan beloond! Ons team behaalde de gouden medaille!

Een dikke proficiat meisjes! Jullie coaches zijn trots op jullie!