Logo - BowlingpaleisLogo - Xpresso yourselfLogo - Meesschaert & PartnersLogo - De Kringwinkel - Kust

GOUD op PK miniteams

Een zonnige dag, veel supporters en tien gemotiveerde mini's. De ideale combinatie dus voor een leuke wedstrijd.

Vanaf maart is het altijd weer uitkijken naar de start van de wedstrijden van de kleinste skippers van onze club.

bij de jongste categorieën hebben de skippers een extra showelement voor de talrijk aanwezige supporters. Die kleine skippers in combinatie met hun ingevlochten haren en soms gloednieuwe competitie outfits staan uiteraard super schattig op het wedstrijdveld. 

Ondanks de soms brede glimlach bij de jury zijn ze uiteraard streng en primeert het rope skipping.

De mini's zijn gelukkig goed voorbereid en staan gemotiveerd en geconcentreerd klaar om hun beste rope skipping skills aan de jury te tonen. 

Eerst worden de twee snelheidsproeven gesprongen en daarna de freestyles. Alles verloopt vlot, skippers, trainers en supporters zijn dan ook heel tevreden en kijken vol spanning uit naar de prijsuitreiking. 

Na een zilveren medaille vorig jaar mag het team van Farah en Ellen dit jaar plaatsnemen op het hoogste podiumplaatsje. Gouden medaille binnen de categorie 9 jaar en jonger. Lilly, Femke en Nyah mogen bij hun eerste deelname terecht trots zijn met hun 10de plaats.

Bij de sterke en grote categorie 11-jarigen, wisten Ylana en Marthe een mooie 13de plaats te behalen. Tisha, Jade en Assya eindigden knap 22ste in dezelfde categorie. 

Mooie resultaten, extra ervaring opgedaan en een leuke dag die werd afgesloten met wat lekkers van de jarigen Tisha en Ellen.