Logo - Deweert SportLogo - Bierrestaurant (H)eerlijkLogo - Kinderschoenen De Dappere StappersLogo - Vishandel Luk

RECREACUP 26 en 27 november

Een recreacup is een recreatieve 'wedstrijd' voor niet-competitieleden.

Tijdens deze wedstrijd moeten de skippers 8 proeven zo goed mogelijk afleggen. Per proef krijgen ze 30 seconden om zoveel mogelijk de verschillende opdrachten/sprongen uit te voeren.

Zaterdag 26 november

De eerste dag van de recreacup kwamen de jongsten in actie. Voor vele skippers was dit de eerste keer dat ze deelnamen. Onze skippers hebben de afgelopen weken heel hard getraind om te schitteren op de recreacup. En schitteren deden ze!

Heel wat persoonlijke records werden verbroken. Enkelen wisten ook proefwinnaar te worden. Xander was proefwinnaar voor het onderdeel 'speed' en 'twin speed step'. Amelie werd proefwinnaar voor 'double unders' en behaalde een heel mooie zilveren medaille op het all-roundpodium.

Zondag 27 november 

Skippers - RecreacupDe tweede dag was het de beurt aan onze ervaren jumpers. De meesten weten al enkele jaren wat ze mogen verwachten tijdens een recreacup, en waren dan natuurlijk ook goed voorbereid.

Tussen al dat groot 'Jumper-geweld' waren toch ook enkele jumpers die voor de eerste keer deelnamen aan een recreacup. Zij werden goed opgevangen door de meer ervaren jumpers.

Samen maakten ze er een toffe dag van. Iedereen zette zijn beste springbeen voor en velen sprongen ook enkele records.

Eind januari staat de volgende recreacup gepland. We duimen alvast dat onze skippers er ook in januari een topdag van mogen maken!