Logo - Eric Verstraete NVLogo - Xpresso yourselfLogo - Apotheek TampereLogo - Vishandel Luk

VERSLAG PK MASTERS

Mooie prestaties op het PK (Oost- en West-Vlaanderen) te Berlare. Met maar liefst 9 medailles en heel wat persoonlijke records.

Bij de jongens +15 verdedigden Rémy, Lévy en Keanu onze kleuren. Lévy had een topdag en behaalde zilver op de 30 sec. speed met 95 steps. Ook op de andere disciplines scoorde Lévy erg goed. Het leverde hem een 6de plaats op en een overall selectie voor het BK op 13 nov. in Oostende.

Keanu greep ondanks een goeie speed 3 min. en mooie freestyle nipt naast een selectie voor het BK met een 13de plaats. Rémy werkte de speedproeven goed af met twee 7de plaatsen. Z'n freestyle viel wat tegen, wat hem overall een 21ste plaats opleverde.

Helena behaalde bij de meisjes goud op de 30 sec. speed met maar liefst 98 steps. Op het BK probeert ze voor een thuispubliek deze prestatie te herhalen. Eline kwam bij de speedproeven net iets te kort om haar persoonlijke records te evenaren. Eline werd 47ste op 86 deelnemers.

De beloften jongens Jelle en César behaalden samen 7 medailles. Jelle behaalde ondanks een valse start bij z'n 30 sec. speed, 2 x zilver op de speedproeven. Na mooi brons voor z'n freestyle eindigde hij overall op een 2de plaats.

César zette knappe speedprestaties neer en blonk uit in zijn favoriete discipline. Met 293,04 pt. greep hij knap de zilveren medaille bij de freestyle. Samen met brons op de 30 sec. speed leverde het César overall een 3de plaats op.

Maxim nam dit jaar voor het eerst deel aan de A masters en mag samen met Jelle en César overall deelnemen aan het BK.

De meisjes Elise, Hanne, Jalila, Nina, Ivy en Fiebe sprongen een goeie wedstrijd in deze grote categorie. Iedereen kon mooie prestaties neerzetten waarbij verschillende persoonlijke records werden verbroken. Jalila mag dankzij een mooie score op 30 sec. deelnemen aan het BK voor deze discipline.