Logo - Garage Devisch - Hyundai Logo - TIMMSLogo - Vishandel De ZeebriesLogo - Kinderschoenen De Dappere Stappers

RSO scoort op EK

Met 4 skippers trokken we naar het Europees Kampioenschap in Idar Oberstein. Onze EK skippers zijn net terug van Duitsland, met schitterende resultaten en een hoop medailles! Dat vraagt om een verslag van hun prestaties …

Het Europees avontuur begon met een dagje supporteren op het Open Tournament en genieten van de gezonde lucht op onze berg.

Op zaterdag kwamen Eline, Cinder, Keanu en Rémy in actie op het EK voor het event Double dutch pair speed. Met een score van 385 in 2 minuten moesten ze enkel een ander Belgisch team (dat een nieuw Europees record sprong) laten voorgaan. Zilver dus voor ons team! Een prachtige prestatie!

Om te vieren moesten we nog even wachten, want Keanu en Eline sprongen de zondag nog individueel. Keanu begon super met een persoonlijk record van 89 op de 30″ speed, sprong daarna goed zijn 3 minuten en sloot af met een mooie freestyle met slechts 1 foutje.

Een prachtige wedstrijd dus die werd beloond! Brons op 3′ speed en freestyle, zilver op 30″ speed en … zilver overall!

In de namiddag kwam Eline nog aan de beurt op de 3 minuten speed. Een mooie score voor Eline. Helaas kon ze haar prestatie van het BK niet evenaren, maar eindigde ze als eerstejaars tussen de grote dames toch op een mooie 9e plaats.