Logo - BowlingpaleisLogo - Frituur Boem PatatLogo - Garage Devisch - Hyundai Logo - DOBBIT

Goud op Minimasters

Op 7 mei moesten onze mini's terug vroeg uit de veren. Ze werden om 8 uur verwacht in Evergem om hun laatste wedstrijd van het seizoen, de provinciale Minimasters Oost- en West-Vlaanderen, te springen.

Eerste keer

Voor de helft van de mini's was het de allereerste keer dat ze helemaal alleen moesten springen, maar daar was tijdens de speedproeven niets van te merken. Ze hebben het er schitterend van af gebracht.
Op het onderdeel 30 seconden speed haalden Ylana en Fiebe een 3de plaats elk in hun categorie, Ivy een tweede plaats en Marthe de eerste plaats.
Op het onderdeel 2 minuten speed wist Marthe eveneens de eerste plaats te bemachtigen.

Onze jongste skippers van de competitieploeg moesten in de namiddag wel 6 uur wachten, bij 25°C, om hun laatste proef, de freestyle uit te voeren. Gelukkig wisten ze de tijd nuttig te besteden door samen gezellig een spelletje Kubb te spelen en te kuieren in de schaduw.

Wie dacht dat onze mini's geen energie meer zouden hebben om hun freestyle te springen, had het mis. Onze mini's beloonden ons de laatste uurtjes nog op prachtige freestyles. Ze werden hiervoor beloond met mooie punten van de jury.

Prijsuitreiking

Op en na de prijsuitreiking vloeiden er traantjes van geluk.
Ellen wist een 10de plaats te bemachtigen in de categorie 8-9 jarigen.
Marthe overheerste in de categorie -10 jarigen en mag zich provinciaal kampioen noemen in deze categorie!
Ivy en Fiebe hadden zware concurrentie in de categorie -11 jarigen. Ze grepen helaas juist naast het podium, maar kregen toch een mooi verdiende 4de en 5de plaats.
Ook de andere mini's deden het fantastisch en kregen een mooie plaats overall!