Logo - Eric Verstraete NVLogo - BMW Verhelst OostendeLogo - Bakkerij FilipLogo - Frituur Boem Patat

PK miniteams Double Dutch

Na maanden van aftellen en hard trainen hebben onze mini's het beste van zichzelf gegeven op hun double dutch wedstrijd.

In tegenstelling tot hun andere wedstrijden moeten alle mini's het hier ongeacht hun leeftijd of geslacht tegen elkaar opnemen.

Het was dan ook moeilijk te voorspellen waar onze mini's zouden eindigen maar ondanks enkele technische probleempjes hebben ze het er prima van afgebracht!

De allerjongsten (Ellen, Farah en Tisha) stonden goed hun mannetje en behaalden zo maar even een 23ste plaats op hun eerste DD-wedstrijd. RSO 8 met Anouk, Axana en Ylana hadden wat pech bij de freestyle maar wisten dankzij een sterke speedproef toch nog een 22ste plaats in de wacht te slepen en we mogen dan ook terecht trots zijn op hun en al niet in het minste op Fiebe, Jade en Marthe die voor RSO het Zilver meebrachten naar Oostende!

Prima gedaan en wie hen nog eens aan het werk wil zien, volgende zaterdag geven ze individueel alles voor hun laatste wedstrijd van dit seizoen, de minimasters!